De grand cru onder de wijnkelders

Referenties"Mocht ik ooit verhuizen, zal ik zeker weer een kelder van Helicave laten plaatsen!"


De heer Beijeman uit Leiden heeft jarenlang een gewone kelder onder z’n huis gehad. Door een verhuizing naar een nieuwe woning zonder kelder ontstond de behoefte om een nieuwe kelder aan te schaffen. Een gewone vierkante kelder bleek duurder dan de installatie van een Helicave, waardoor de keuze al gauw op de Helicave was gevallen.

Dat een Helicave kan worden aangepast naar gelang de mogelijkheden die het huis biedt blijkt: “Door een funderingsbalk die in de ‘weg’ zat kon de kelder niet twee meter diep worden ingegraven. In samenspraak met Van Dijk is ervoor gekozen de kelder 1.85 m diep te maken, zodat de Helicave toch op de gewenste plek terecht kon komen en ik er nog ik kon staan. Kortom: maatwerk!”

Twee jaar na plaatsing is hij nog steeds tevreden: ‘De Helicave is echt van toevoegde waarde voor mijn huis. Elke dag kijk ik er met plezier naar! Mocht ik ooit weer verhuizen, zal ik zeker weer een kelder van Helicave laten plaatsen.’

Niet iedereen was gelijk enthousiast over de Helicave-bouwplannen van de heer Beijeman: ‘Eerst hebben vrienden mij voor gek verklaard. Maar als ze de kelder nu zien zijn ze erg onder de indruk. Dat geldt niet alleen voor mijn vrienden, maar ook voor de aannemers, keukenplaatsers en timmermannen die we bij de verbouwing van het huis over de vloer hebben gehad. Die wilden er altijd even in kijken. Het is en blijft een uniek iets’, aldus de heer Beijeman.
De heer Beijeman, Leiden

Oude Veiling 4 Maasland
Postbus 254
3140 AG Maassluis
Telefoon (010) 599 18 18
info@wijnkelder.nl